obiady dla dzieci - dla przedszkola, na kolonie i obozy(0761)

Zupa – 200 ml

Mięso- 80 g

Dodatki – 150 g

Surówki, warzywa: 100-150 g

minimalne zamowienie 15 obiadow

Ilość i uwagi
Ilość: min. 15
Dzień Miesiąc Rok Godzina
Uwagi:
Transport Darmowy transport na wybraną imprezę targową(Więcej):
Do zapłaty: 0 zł + transport(36.90 zł)

Razem: 36.90

Dane do zamówienia
Imię: Nazwisko:
Firma: Nip:
Telefon: Telefon 2:
E-mail: Miejscowość:
Kod pocztowy: Ulica:
Numer domu: Numer mieszkania:
Chcę otrzymać fakturę VAT
Dostawa Adres dostawy: Ten sam Inny Targi
Płatność
Rodzaj karty: Data ważności:
Numer karty:

Twoje dane bankowe zostaną użyte wyłącznie do zagwarantowania tego zamówienia, firma Pentagos gwarantuje bezpieczeństwo przechowywania danych. Przy zamówieniu ekspresowym rozliczanie jest możliwe tylko za pomocą karty płatniczej. Twoja karta płatnicza musi być ważna oraz posiadać środki odpowiadające kwocie zamówienia. W wypadku złożenia zamówienia ekspresowego - zamawiający zgadza się na preautoryzację karty, celem blokady środków do wysokości zamówienia. Po dostarczeniu zamówionych produktów i wykonaniu usługi należność zostanie pobrana z karty automatycznie, na co wyraża zgodę zamawiający.

OBIADY – MENU 15 DNIOWE

 

1.Poniedziałek

Krem z zielonego groszku

Kurczak gotowany z w sosie potrawkowym, ryż gotowany, groszek z marchewką

2.Wtorek

Zupa jarzynowa

Jajko sadzone, ziemniaki pure, warzywa gotowane

3.Środa

Zupa kapuśniak

Pierogi z serem i sosem waniliowym

4.Czwartek

Zupa pomidorowa z makaronem

Kotlet mielony wieprzowy smażony, ziemniaki gotowane, pure z marchewki gotowanej

5.Piątek

Rosół z ryżem

Ryba  smażona(łosoś/paluszki rybne), ziemniaki gotowane, surówka z białej kapusty

 

6.Poniedziałek

Zupa ogórkowa

Kotlet schabowy, ziemniaki gotowane, ogórek konserwowy warzywa gotowane

7.Wtorek

Zupa marchewkowa

Gulasz wieprzowy w jarzynach, kasza jęczmienna

8.Środa

Zupa krupnik

Naleśniki z serem i polewą owocową

9.Czwartek

Zupa pomidorowa

Pulpeciki cielęco-drobiowe z sosem koperkowym, ziemniaki pure, marchewka gotowana

10.Piątek

Rosół z ryżem

Ryba saute (łosoś / paluszki rybne), ziemniaki, surówka z białej kapusty

 

11.Poniedziałek

Krem kalafiorowy z koperkiem

Filet panierowany z kurczaka, ziemniaki, surówka z marchewki z jabłkiem

12.Wtorek

Rosół z ryżem

Gołąbki w sosie pomidorowym, ziemniaki

13.Środa

Zupa jarzynowa z mięsem

Ryż na mleku zapiekany z jabłkami i cynamonem.

14.Czwartek

Barszcz

Kotlet jajeczny , ziemniaki,  warzywa gotowane z sosem beszamelowym

15.Piątek

Zupa-krem z brokułów

Placki ziemniaczane z twarożkiem i szczypiorkiem.