OBIADY – MENU 15 DNIOWE
1.Poniedziałek
Krem z zielonego groszku
Kurczak gotowany z w sosie potrawkowym, ryż gotowany, groszek z marchewką
2.Wtorek
Zupa jarzynowa
Jajko sadzone, ziemniaki pure, warzywa gotowane
3.Środa
Zupa kapuśniak
Pierogi z serem i sosem waniliowym
4.Czwartek
Zupa pomidorowa z makaronem
Kotlet mielony wieprzowy smażony, ziemniaki gotowane, pure z marchewki gotowanej
5.Piątek
Rosół z ryżem
Ryba smażona(łosoś/paluszki rybne), ziemniaki gotowane, surówka z białej kapusty
6.Poniedziałek
Zupa ogórkowa
Kotlet schabowy, ziemniaki gotowane, ogórek konserwowy warzywa gotowane
7.Wtorek
Zupa marchewkowa
Gulasz wieprzowy w jarzynach, kasza jęczmienna
8.Środa
Zupa krupnik
Naleśniki z serem i polewą owocową
9.Czwartek
Zupa pomidorowa
Pulpeciki cielęco-drobiowe z sosem koperkowym, ziemniaki pure, marchewka gotowana
10.Piątek
Rosół z ryżem
Ryba saute (łosoś / paluszki rybne), ziemniaki, surówka z białej kapusty
11.Poniedziałek
Krem kalafiorowy z koperkiem
Filet panierowany z kurczaka, ziemniaki, surówka z marchewki z jabłkiem
12.Wtorek
Rosół z ryżem
Gołąbki w sosie pomidorowym, ziemniaki
13.Środa
Zupa jarzynowa z mięsem
Ryż na mleku zapiekany z jabłkami i cynamonem.
14.Czwartek
Barszcz
Kotlet jajeczny , ziemniaki, warzywa gotowane z sosem beszamelowym
15.Piątek
Zupa-krem z brokułów
Placki ziemniaczane z twarożkiem i szczypiorkiem.
Zupa – 200 ml
Mięso- 80 g
Dodatki – 150 g
Surówki, warzywa: 100-150 g
minimalne zamowienie 15 obiadow
Uwaga | |||
Uwagi i życzenia dodasz w koszyku Twój koszyk Nie chcesz produktu na dany dzień pozostaw wartość 0 zero |
Inne produkty z tej kategorii:
danie głowne + zupa - zestawy pracownicze (nr kat.0320) | 23.00 / 24.84 netto brutto |
Zobacz |
danie głowne - obiad pracowniczy (nr kat.0755) | 21.00 / 22.68 netto brutto |
Zobacz |
Propozycje kolacji na ciepło: (nr kat.0759) | 22.00 / 23.76 netto brutto |
Zobacz |
obiady dla dzieci - dla przedszkola, na kolonie i obozy (nr kat.0761) | 13.00 / 14.04 netto brutto |
Zobacz |